Дробарка винограду це пристрій який дозволяє роздавлювати виноград при цьому залишаючи кісточки цілими. У дробарках винограду ЛАН дроблення здійснюється за рахунок роздавлювання винограду між двома пластиковими валами. Для розрізання шкірки на валах передбачені ребра із гострими краями. Відстань між валами підбирається так, що при дробленні не роздавлювалася кісточка, бо сік роздавлених кісток дасть отриманому виноградному соку гіркоту. Опорні майданчики для осей барабанів мають можливість зміщення для досягнення необхідного зазору між валами.


Модель представлена у двох варіантах – з робочою камерою з нержавіючої сталі та модель яка виготовлена з чорної листової сталі покритої стійкою емаллю.
Обидва матеріали ніяк не взаємодіють із соком винограду, проте модель з нержавіючої сталі є більш довговічною і легше миється.
З якого матеріалу шестерні?
високоміцний пластик
- Оплата при отриманні або передплата на рахунок