Класична побутова коптильня для м'яса, риби, птиці та інших продуктів, виготовлена з 1,5 мм нержавіючої сталі. Коптильня може працювати як у режимі гарячого, так і холодного копчення.
Принцип дії режиму горячого копчення полягає в нагріванні коптильної камери на дні якої укладена тріска. Герметичність камери досягається за рахунок наявності по її периметру гідрозатвору, в який наливається вода.
Для холодного копчення передбачений димогенератор із компресором. У цьому режимі тріска закладається в бак димогенератора і готовий дим з температурою не вище 30 градусів за допомогою компресора по трубках подається в коптильну камеру. Однієї закладки тріски вистачає на 3 години безперервної роботи.
При використанні коптильні на кухні для відведення диму в кришці коптильні передбачено штуцер, до якого необхідно підключити шланг, який у свою чергу виводиться у вентиляцію. Шланг у комплектацію не входить. Для контролю температури диму на кришці розташований термометр.
У цій коптильні передбачено два способи розміщення продуктів до коптильної камери: на дворівневій решітці з харчової нержавіючої сталі або підвішуючи на п'яти гачках. Відстань між рівнями грат становить 9 см.
Купуйте коптильню гарячого копчення в магазині SnipSnop та отримайте 1 кг тріски з вільхи та збірку з 10 найкращих рецептів гарячого копчення в подарунок
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.
- Оплата при отриманні або передплата на рахунок